Єгіше МЕЛІКЯН: «Винні не судді, а ті, хто їх не карає»

Наставник «Львова» - про матч проти «Дніпра-1»

Вчора «Львів» в 25-му турі УПЛ програв «Дніпру-1» з рахунком 1:2. В кінці матчу арбітр Ярослав Козик замість пенальті в ворота «Дніпра-1» дав Ярославу Богунову жовту картку за симуляцію.

Через це після матчу представники команд ледь не побилися.

Наставник «Львова» Єгіше Мелікян прокоментував цей конфлікт:

«Футбол - емоційний вид спорту, тому це нормально, коли є емоції. Коли емоції переходять кордон до агресії, є якісь причини. Ми професіонали і розуміємо, що можуть бути емоції. Якщо їх більше, значить, хтось винен в тому, що не витримують нерви.

Сьогодні винними були не «Дніпро-1» і не «Львів». Суддя провокували це. Я дивуюсь. Але судді теж не винні. Винними є ті, хто їх не карає. Вони судять, як хочуть. Розкривають крила, і летять, в який бік хочуть. Вони псують все це. Я в шоці. Дивився повтор - це смішно. Але нехай, залишимо це, не хочу говорити про це. Ці судді навіть не варті моєї уваги.

Вітаю «Дніпро-1». Їхні футболісти залишили сили на полі, боролися, взяли три очки. Не скажу, що заслужені. Вони боролися зі свого боку, ми зі свого. Емоції, я все розумію. Жодних образ немає. Між нами все нормально. Це футбол. Чемпіонат триває.

Але я впевнений, що ми тиснули на слабке місце суперника, і наш план спрацював. Тактика працювала. Були моменти, коли пішов спад фізично, і ми сіли в оборону занадто низько. Ми не хотіли цього. Позначилася важка дорога, втома».

Олег Дідух Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»