ЄЗЕРСЬКИЙ: «Для Динамо зараз не настільки важлива гра, скільки очки»

Фахівець відзначив гру і результат киян

Колишній футболіст збірної України Володимир Єзерський поділився думками про перемогу «Динамо» над «Олександрією» (5: 1) в 25-му турі УПЛ.

«Коли команда Володимира Шарана відіграла один м'яч у поєдинку з «Динамо», думав, що незабаром рахунок зрівняється. Але слід віддати належне киянам - у другому таймі вони продемонстрували відмінний футбол, і не просто виграли, а забили багато м'ячів.

Тим і відрізняється класна команда від інших, що весь турнір вона проходить рівно. В «Олександрії» перед цим була непроста гра з «Зорею», і сил на «Динамо», природно, не вистачило. До того ж, у біло-синіх підбір виконавців кращий - це ж очевидно.

Налаштування «Динамо»? Зрозуміти киян можна, адже грати довелося з конкурентом, відрив від якого був всього три очки. У такій ситуації, думаю, не настільки важлива гра, скільки набрані бали. Хоча, «Динамо» вдалося закріпити результат хорошою грою. Якщо «Олександрія» хоче чогось досягти в цьому сезоні, їй потрібно додавати саме в матчах із «Динамо» і «Шахтарем»», - сказав Єзерський.

Відзначимо, що після поразки від «Динамо» «Олександрія» відстала від другого місця на шість очок.

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 07:45 0

Головні новини за 7 травня на Sport.ua

Коментарі