ОФІЦІЙНО. Зоря проведе ПЛР тест 9 червня, матч з Колосом відбудеться

Луганський клуб зробив заяву з приводу резонансної ситуації

Луганська «Зоря» на своєму офіційному сайті відреагувала на інформацію в пресі з приводу того, що її сьогоднішній матч проти «Колоса» може не відбутися через нібито неправильну процедуру проходження тестів на коронавірус.

«28 травня команда пройшла перше тестування на коронавірус, про що є відповідні документи. Згідно з усіма рекомендаціями у команди є два тижні для проходження наступного тесту. Однак футбольним клубом «Зоря» було прийнято рішення провести додаткове тестування в рамках експрес-тесту, про що було повідомлено на офіційному сайті у четвер, 4 червня. Відповідні документи так само є в наявності.

Наступний ПЛР тест запланований у нас у вівторок, 9 червня, в рамках підготовки до гри з київським «Динамо». Футбольний клуб «Зоря» робить все, відповідно до рекомендацій МОЗ та своєчасно проводить тестування гравців для проведення футбольних матчів», - йдеться у заяві.

Раніше повідомлялося, що через непроведення ПЛР тесту матч «Зорі» проти «Колоса» може бути скасований, а луганчанам зарахують технічну поразку.

Поєдинок «Зоря» - «Колос» має розпочатися о 17:00 сьогодні на запорізькій «Славутич-Арені».

Олексій Сливченко Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:25 5

Юлія не дуже хоче їхати з Іспанії

Коментарі