Матч Зоря – Колос можуть скасувати. Луганчанам загрожує технічна поразка

Команда Виктора Скрипника банально не зробила ПЛР-тести

Голова спортивно-медичного департаменту УАФ В'ячеслав Попов розповів про жорсткий контроль за проведенням ПЛР-тестування на коронавірус в УПЛ.

Зокрема, він заявив, що матч 25 туру УПЛ «Зоря» - «Колос» знаходиться під загрозою зриву через те, що луганчани банально не зробили ПЛР-тести.

«За виконанням цієї умови стежить делегат матчу. Він перевіряє списки з результатами тестів і приймає рішення про проведення матчу. Якщо клуб не пройшов ПЛР-тестування, то він усуває всю команду від матчу. Все буде жорстко.

Знаю про ситуацію з «Зорею». Якщо вони не зроблять ПЛР-тести, то матч буде скасований («Зоря» грає з «Колосом» сьогодні, 6 червня - прим.). Делегат їх просто не допустить до матчу, доповість керівництву УАФ, яке прийме рішення про скасування матчу і зарахує команді технічну поразку.

У клубі про це знають. Думають, якщо в перший раз з експрес-тестами все пройшло, то пройде знову, але тепер так не буде. Жарти вже закінчилися», - сказав Попов.

Луганський клуб повідомив про проведення тестів на коронавірус 4 червня, але не уточнив їхній вид. Судячи з фотографій, в клубі провели експрес, а не ПЛР-тести.

Зустріч «Зорі» з «Колосом» запланована на сьогодні, початок - о 17:00.

Денис Шаховець Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Коментарі