Білоруська ведуча: «Мені здається, Мілевський занадто багато випиває»

Анна Бонд поділилася думкою щодо українського форварда «Динамо-Брест»

Блогер і телеведуча Анна Бонд поділилася думкою про 35-річного українського нападника «Динамо-Брест» Артема Мілевського.

- В Росії поруч зі спортом є харизматична дівчина Тіна Канделакі. У нас поруч з футболом є Анна Бонд. Свого часу, Артема Мілевського знайомили з Тіною, і вони переспали. У кого з білоруських футболістів харизма рівня Мілевського? З ким із білоруських футболістів ви б переспали?
- Так, я знаю Мілевського. Я б взагалі найменше хотіла спати з футболістами. По-перше, в них у всіх хижачки-дружини. Вони практично всі одружені. А одружений чоловік - це мертвий чоловік.

Дійсно, Мілевський у нас - №1 в білоруському спорті як харизматичний чоловік. Колись був у нас Родіонов як розумний чоловік, найрозумніший в білоруському футболі.

А кому б сказала «так»? Я не знаю, треба всіх переглянути. Я ж суджу не тільки за зовнішніми якостями і складовими, мені ж потрібна ще якась розмова, зрозуміти, наскільки людина глибока. Я не люблю поверхневих людей. Мені потрібно зрозуміти, наскільки мужик - мужик.

З Мілевським ми спілкувалися. Мені здається, що він занадто багато випиває. Це правда? Зараз йому треба дограти красиво сезон. Зараз щось брестське «Динамо», по-моєму, кудись там скотилися на 13-ту сходинку. Нехай у Мілевського все буде добре, адже у нього сьогодні нова, прекрасна, красива дівчина. До речі, колишня дружина депутата і олімпійського чемпіона Богдановича. У дівчат, очевидно, є тяга до спортсменів. У мене більше тяга до інших чоловіків.

Михайло Шаповалов Джерело: Трибуна Білорусь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:25 5

Юлія не дуже хоче їхати з Іспанії

Коментарі