Випадково розбив його айфон. Український боєць ММА побив блогера з Росії

Аскар Можаров поквитався за знущання від Максима Мернеса у Instagram

Український боєць Аскар Можаров (19-8), якого в світі ММА називають українським Макгрегором, в Пхукеті побив російського блогера Максима Мернеса. Сутичка сталася під час прогулянки українця, який вже близько півроку живе і тренується в Таїланді. Мернес також живе в Пхукеті, стежить за боями ММА і мав необережність висміювати Аскара в соцмережах. Чоловіча розмова закінчився для росіянина не дуже вдало.

Аскар Можаров розповів: «Культурно його запитав, для чого ці знущання наді мною в Instagram, він у відповідь нічого розумнішого ніж «чого ти так зухвало себе ведеш» і «ти хто такий» придумати не зміг. Не виключаю, що свідомо намагався спровокувати мене. Каюсь, не витерпів. Показав йому одне зі своїх фірмових захоплень і акуратно доторкнувся до його обличчя кулаком. Ненароком розбив його телефон.

Тепер він щось розповідає про виставковий бій. Це смішно. Не заздрю ​​йому. Готовий битися з Мернесом однією лівою рукою. Ноги навіть підключати не буду. Пам'ятаю, як у 2013 році в Москву приїхав Володимир Кличко та влаштував громадську прочуханку Алєксандру Повєткіну. Або як Саша Усик в 2018 році в Москві декласував Мурата Гассієва. Мернеса чекатиме ще сумніша доля. Чекаю від нього умов проведення бою».

Максим Мернес відповів: «Якщо цей незграбний українець думає, що після його фізичного впливу я накладу в штани, він сильно помиляється. Точно не йому вирішувати, що мені писати в соціальних мережах. Покараю Можарова його ж зброєю. Сформую справедливі правила та умови проведення бою, щоб нівелювати його очевидні переваги в антропометрії і фізичних кондиціях.

Купа м'язів - це далеко не гарантія перемоги. Поєдинок проведемо восени - мені потрібно буде підготуватися. У мене більше 350 тисяч дописувачів у Інстаграм, у нього 200 тисяч. Плюс понад 150 тисяч глядачів на моєму ютуб-каналі. Думаю, їм буде цікаво побачити нашу чоловічу розмову за допомогою жестів».

Аскару Можарову 25 років, він народився та виріс в Одесі. Професійну кар'єру в змішаних єдиноборствах почав в 2014 році. У 2018-19 роках володів поясом чемпіона в китайській організації YunFeng. Провів 27 боїв, в яких здобув 19 перемог. Зріст 190 см, вага 93 кг.

Максиму Мернесу 24 роки, він є російським блогером і бізнесменом, автором книг «Економіка цифрової ери», «Трансерфінг мислення» і «Мій шлях до мільйона доларів». Останні роки живе в Таїланді, де володіє нерухомістю. Зріст 178 см, вага 75 кг.

Микола Степанюк Джерело: Klitschko-brothers
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Коментарі