Новий експерт. Знаменитий воротар буде працювати на телеканалах Футбол

Рустам Худжамов дебютує на центральному матчі туру «Шахтар» – «Динамо»

На центральному матчі 24-го туру між «Шахтарем» і «Динамо», який відбудеться 31 травня о 17:00 в Києві буде працювати студія телеканалів Футбол 1/2/3. На українському «Класіко» відбудеться дебют нового експерта телеканалів Футбол 1/2/3. Ним став екс-голкіпер збірної України Рустам Худжамов.

Голкіпер розповів: «Я - Рустам Худжамов, буду намагатися говорити правду в ролі телеексперта. Я закінчив ігрову кар'єру через травму коліна. На жаль, грати за станом здоров'я не можу, тому шукаю себе тут. Можна жалкувати, що деякі моменти в житті або кар'єрі пішли не так, але я вдячний Богу за те, що на моєму життєвому шляху була така пригода як футбол. Мені пропонували стати тренером воротарів у одній з команд Першої ліги, але я відмовився. Хочу розвиватися як експерт і не відходити далеко від медіапростору».

Рустам Худжамов є вихованцем київського «Динамо». За останню команду в кар'єрі - «Маріуполь» - провів 8 сезонів і 126 матчів в чемпіонатах України (101 - в Прем'єр-лізі і 25 - у Першій лізі). Також в активі голкіпера п'ять ігор в Лізі Європи. Весь цей період Худжамов входив у число кращих воротарів України. Крім того, Худжамов був одним з воротарів «Шахтаря» 11-річної давнини, ставши володарем Кубка УЄФА в Стамбулі.

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Коментарі