Олександрія – Зоря – 1:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 24-го туру Української Прем’єр-ліги

Українська Прем'єр-ліга. 24-й тур.

Олександрія - Зоря - 1:0

Гречишкін, 90+5 (пен.)

Пашаєв, 45+3 - Лєднєв, 70, Луньов, 76, Михайліченко, 80

Михайліченко, 84 (друге попередження)

Олександрія: Паньків - Мірошніченко, Дубра, Бухал, Пашаєв - Ковалець, Гречишкін, Грицук (Банада, 56) - Третьяков (Задерака, 61), Сітало, Лучкевич.

Запасні: Білик, Гордієнко, Бабогло, Стецьков, Довгий, Безбородько, Шастал.

Зоря: Махарадзе - Михайліченко, Вернидуб, Чеберко, Хомченовський (Луньов, 74) - Цвек - Юрченко (Іванісеня, 88), Лєднєв (Абу Ханна, 88), Кочергин - Кабаєв (Тимчик, 60), Перович (Громов, 74).

Запасні: Василь, Каменюка, Чайковський, Циганікс.

Арбітр: Євген Арановський (Київ)

Стадіон: КСК «Ніка» (Олександрія)

​​​​​​​

У суботу, 30-го травня, відбудеться поєдинок двадцять четвертого туру Української Прем'єр-ліги, в якому «Олександрія» битиметься проти луганської «Зорі». Матч пройде в Києві (Україна), на полі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського, початок о 17:00.

Українська Прем'єр-ліга повертається з більш ніж двомісячної карантинної паузи безпосередньо до свого періоду гарячих баталій у двох шістках. Як розминка для футбольних фанатів нашої країни, за добу до головного протистояння вік-енду, постане матч в Олександрії, де «бронзовий» призер минулого розіграшу битиметься з одним з претендентів на «срібло» цього сезону. Підопічні Володимира Шарана відстають від колективу Віктора Скрипника в турнірній таблиці вже на шість очок, так що будь-яка втрата балів в одній дуелі ризикує обернутися для «поліграфів» не тільки згортанням амбіцій увірватися до трійки найсильніших, але і глобальним провалом у вигляді непотрапляння безпосередньо до кваліфікації у Лігу Європи.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Олександрією» та луганською «Зорею». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 23:59 3

Україна в рейтингу УЄФА посіла остаточну 18-ту позицію

Коментарі