ПФЛ запропонувала три варіанти догравання чемпіонату у Першій лізі

Незрозуміла ситуація виникла з визначенням команд, які вийдуть в УПЛ

Адміністрація ПФЛ направила на адресу клубів спеціальний опитувальник щодо варіантів догравання сезону в Першій лізі.

У термін до 27 травня 2020 року клуби мають проголосувати за оптимальний варіант визначення команд, які матимуть право на підвищення в класі. Узагальнені результати цього опитування буде надано Виконкому УАФ для розгляду та прийняття відповідного рішення.

Клуби підвищаться в класі за умови дотримання вимог Регламенту Прем'єр-ліги та наявності атестата, який надає право участі у змаганнях серед команд клубів Прем'єр-ліги.

Пріоритетом для ПФЛ залишається визначення команд, які будуть підвищуватися в класі, за спортивним принципом - в іншому форматі, але на футбольному полі. При голосуванні за ці варіанти враховуватимуться виключно голоси клубів Першої ліги, які проходять процедуру атестації на право участі у змаганнях УПЛ.

Варіант 1

Варіант 2

Варіант 3

Нагадаємо, що на три путівки до Прем'єр-ліги претендують 6 клубів: «Рух» (39 очок), «Волинь» (38), «Минай», «Інгулець», «Оболонь-Бровар» (по 37) та «Металіст 1925» (35). А ось «Агробізнес» (37) і «Авангард» (33) не подали документи на отримання ліцензії для наступного сезону УПЛ.

Микола Степанюк Джерело: ПФЛ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 27

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі