Президент Інгульця розповів, чому Коломойський втратив інтерес до футболу

Олександр Поворознюк - про екс-президента «Дніпра» Ігоря Коломойського

За інформацією Поворознюка, Коломойський втратив інтерес до футболу, дізнавшись про не «чисті» справи головного тренера клубу.

«Коломойський - чудовий дядько. У цієї людини можна чимало корисного відзначити. Наприклад, жорсткості і прямолінійності в стосунках. Коли він має рацію, він буде йти до кінця. Тому що він має рацію. У нього є цей внутрішній стрижень, якому можна позаздрити. Мало таких наполегливих людей, як Коломойський. Все, що він думає, говорить в очі. Мало хто може так прямо говорити, як він.

Історія c «Дніпром»? На його місці я б вчинив так само. Коли у тренера «Дніпра», не буду говорити імені, була зарплата 4 мільйони євро на рік і коли він запрошував футболістів і брав відкати по 100 тисяч доларів з кожного гравця - це низько і підло. І коли президент клубу прибрав цього тренера, він мав ще нахабство вимагати компенсацію за звільнення. Коломойський пішов на принцип. Це його позиція. Повторюся, якби мене дурили на такі гроші, я вчинив би точно так само», - розповів Поворознюк.

Очевидно, що президент «Інгульця» мав на увазі іспанського фахівця Хуанде Рамоса, який очолював «Дніпро» з 2010-го по 2014-й рік.

Раніше Поворознюк сказав, що «Інгулець» максимум через п'ять років буде грати в Лізі Європи.

Сергій Циба Джерело: Комсомольська правда
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 травня 2024, 06:01 1

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі