Ці хлопці виходять на справжній бій. Редкач потроллив Усика і Ломаченка

Боксер опублікував пост з відеофрагментами битви за Донецький аеропорт

Український боксер Іван Редкач в черговий раз потроллив Олександра Усика та Василя Ломаченка, яких звинувачують в проросійських поглядах.

34-річний Редкач опублікував пост в Instagram з відеофрагментами битви за Донецький аеропорт у 2014 році і написав:

«Мирного нам всім неба над головою, Україна. Ми всі можемо мати друзів різних національностей, можемо спілкуватися з ким хочемо, але не можна бути національним надбанням та проголошувати міжнаціональну дружбу з опозиціонерами в розпал військових дій, розгорнутих цими ж опозиціонерами на території твоєї країни.

На цьому відео видно, як наші хлопці хочуть жити, любити, бачити сім'ю, виховувати дітей. Прапор потрібно піднімати за кожного з цих бійців! Вони кожен день виходять на справжній бій, де нема слави та оплесків, нема великих гонорарів, нема фанатів і спонсорів, там є мить між життям і смертю».

Раніше Редкач говорив, що віра Усика і Ломаченка - це дурість, пафос та награність.

Мы все можем иметь друзей разных национальностей и мы можем общаться с кем хотим, но нельзя быть национальным достоянием и провозглашать межнациональную дружбу с оппозиционерами в разгар военных действий развёрнутых этими же оппозиционерами на территории твоей страны. На этом видио видно как наши ребята хотят жить, любить, видеть семью, воспитывать детей.... флаг нужно поднимать за каждого из этих бойцов! Они каждый день выходят на настоящий бой, где нет славы и аплодисментов, нет великих гонораров, нет фанатов и спонсоров, там есть мгновенье между жизнью и смертью.... 💙💛

Публикация от The Killer Ivan Redkach (@ivan_redkach_11)

Микола Степанюк Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 18:48 1

Мічел побоюється, що команду залишить велика кількість провідних футболістів

Коментарі