Новий скандал. Інгулець атакує ПФЛ з приводу місця в турнірній таблиці

Відразу 4 клуби ділять третє місце в поточній класифікації турніру Першої ліги

Клуб Першої ліги «Інгулець» опублікував на своєму сайті звернення до ПФЛ України з приводу свого місця в турнірній таблиці. Справа в тому, що відразу 4 команди ділять третє місце в поточній класифікації турніру Першої ліги, яке дає право входу в УПЛ. І застосування додаткових критеріїв не є однозначним. Поточний розподіл місць є важливим, оскільки турнір Першої ліги може бути завершений без догравання.

У заяві «Інгульця» говориться: «Цими днями одразу на ряді спортивних інтернет-ресурсів з'явилася інформація про начебто відповідь ПФЛ щодо порядку визначення місць в турнірній таблиці серед команд, які в ході змагань набрали однакову кількість очок. Зокрема, про право претендувати на третє місце, яке дає змогу одній з таких команд претендувати на підвищення в класі.

Однак чомусь, за винятком допису в соціальних мережах, на офіційному сайті ПФЛ таке роз'яснення відсутнє. Не отримував офіційної відповіді від ПФЛ і футбольний клуб «Інгулець», який, в даному випадку, можливо, більше від інших команд зацікавлений в тому, щоб визначення призерів першості стало наслідком чесної спортивної боротьби, а не шляхом закулісних маніпуляцій з положеннями регламенту.

Чи не означає це, що офіційної позиції з даного приводу, яка мала б чітко виражене юридичне обгрунтування, ще не сформовано, а зазначені вище інформаційні «вкиди» - це лише спроба маніпулювання громадською думкою та вивчення реакції різних сторін на один з можливих варіантів довільного трактування регламенту?

Сподіваємося вже незабаром отримати офіційну відповідь на це питання, яка б дозволила нам формувати подальший алгоритм наших дій».

Микола Степанюк Джерело: ФК Інгулець
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 20:35 2

Відсторонення діє до 2 липня

Коментарі