Промоутер Усика - про виклик Грицая: «Чи згадають про нього через місяць?»

Олександр Красюк вважає, що рядовий спортсмен побажав стати більш відомим

Олександр Красюк, промоутер українського суперважковаговика Олександра Усика (17-0, 13 КО), розповів, що думає про виклик від Богдана Грицая.

«Зростаюча популярність Усика не залишає байдужим практично нікого. Публічні особи, спортсмени, політики - всі намагаються бути почутими. І для цієї мети використовують згадку про найпопулярнішого спортсмена нашої країни. Кажуть різне... але мета, яку переслідують, все ж є егоїстичною в кожному окремому випадку.

Не виняток і виклик, кинутий юним борцем з Шепетівки, про якого ніхто ніколи не чув. Рядовий спортсмен побажав стати більш відомим, ніж належить бути атлету з не настільки видатним досягненням в спорті. І ось уже близько двох тижнів активна частина суспільства бурхливо обговорює дану молоду людину. Чи згадають про нього через місяць? Чи ввійде він в історію? Чи стане він легендою? Одне можна сказати з упевненістю, що цього точно не відбудеться внаслідок кинутого ним виклику Усику. До цієї класифікації відносяться і всі інші особи, які встигли скористатися «мейнстрімом» і кинути виклик легендарному спортсмену. Але кілька сотень підписників в інстаграмі можуть додатися», - сказав Красюк.

Читайте також: ГРИЦАЙ: «Шансів у Усика ніяких немає. Я його зіб'ю в партер і не відпущу»

Володимир Клепач Джерело: XSport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:22 8

Тібо вважає, що врятувати у такій ситуації було дуже складно

Коментарі