Вердер - Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Один з лідерів зіграє проти аутсайдера

Дивно, але чемпіонат Німеччини дійсно повернувся. Поки інші ліги тільки думають над поверненням до командних тренувань та міркують про наслідки скасування сезону, обидві Бундесліги почали офіційні матчі. Програму 26-го туру елітного дивізіону закриє протистояння «Вердера» і «Байєра».

І якщо команда з Леверкузена цілком підтримувала відновлення сезону, то у «Вердера» були питання. Зокрема, влада федеральної землі не підтримували повернення футболу в нинішніх умовах, а багато хто пов'язував це з позицією «Вердера» в таблиці. Бременці невдало проводять сезон і займають передостаннє місце. І нехай у команди є матчі в запасі, але від безпечної зони колектив відстає на 8 очок, які буде непросто відіграти. Особливо з урахуванням того, що в Німеччині 18 клубів в еліті і до кінця залишилося менше турів, ніж іншим топ-лігам.

Що стосується «Байєра», то команда займає 5-е місце, проте цілком може претендувати на позицію в Лізі чемпіонів і навіть топ-3. Боротьба дуже щільна, а «Байєр» не програє в Бундеслізі 5 турів поспіль.

Правда, з огляду на паузу в два місяці, оцінити нинішню форму суперників неможливо. Але на папері «Байєр» фаворит, тоді як «Вердер» у шести останніх турах жодного разу не виграв і зазнав п'яти поразок.

18 травня, понеділок

«Вердер» - «Байєр»
Бремен. Стадіон «Везерштадіон». 21:30
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua - 1:2
Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 вересня 2024, 00:01 6

Каталонці програли «Осасуні» 2:4