Во дає! Промоутер Усика зібрався проводити бої на задньому дворі свого дому

Едді Хірн спантеличив боксерську громадськість несподіваною заявою

Британець Едді Хірн, промоутер Олександра Усика, шокував публіку, коли оприлюднив свій незвичайний план по поверненню елітного боксу у Великобританію.

Керівник Matchroom Boxing збирається влаштувати великі бої на задньому дворі свого будинку. Хірн має намір організовувати шоу боксу 4 суботи поспіль на території площею 15 акрів в своїй резиденції в Брентвуді, Ессекс.

Його план на 1 мільйон фунтів стерлінгів полягає в тому, щоб розпочати з жіночого чемпіонського бою між Террі Харпер і Наташею Джонас в середині липня, а потім завершити великим поєдинком за титул чемпіона WBC у суперважкій вазі між Ділліаном Вайтом і Алєксандром Повєткіним в першу або другу суботу серпня.

Шоправда, бокс зможуть побачити тільки 90 осыб у кожному поєдинку через обмеження, пов'язані з пандемією коронавірусу. Пропозиція, яка зараз серйозно обговорюється, включає 4 вечори боксу по 5 боїв за 28-денний відрізок.

Едді Хірн розповів: «У фінансовому плані це буде болісно для нас. Але ми старанно працювали останні 10 років, і я не збираюся дозволяти боксу залишити нас. У той час, як інші хлопці працюють на порожніх аренах, у нас все буде виглядати зовсім по-іншому.

Просто уявіть це. Літо, будинок весь освітлений, і починається феєрверк. Потім по схилу пагорба йдуть Ділліан Вайт і Алєксандр Повєткін, які голосно рвуть мою галявину. Чемпіонат світу з боксу в моєму саду? Так, ви це побачите!»

Ось як ринг і студія Sky Sports будуть розміщені в саду у Хірна

Микола Степанюк Джерело: Daily Mail
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 14:44 7

Колишній нападник «Динамо» оцінив шанси України на Євро-2024

Коментарі