73-річний Сьомін незабаром залишить посаду наставника Локомотива

Російський тренер двічі очолював київське «Динамо»

Наставник московського «Локомотив» Юрій Сьомін, колишній керманич київського «Динамо», найближчим часом покине свій пост.

Журналіст Нобель Арустамян розповів: «Протягом найближчих двох днів (14-15 травня) «Локомотив» оголосить про відхід від справ Юрія Сьоміна. З ним не продовжать контракт, і Юрій Палич не працюватиме з командою навіть в останніх восьми турах цього сезону, якщо він відновиться.

Також в ці два дні «Локо» оголосить про призначення на пост головного тренера Марко Ніколіча. Всі рішення узгоджені з радою директорів і головою РЖД Олегом Бєлозьоровим. Керівництво клубу також найближчим часом має виступити з розгорнутим коментарем і пояснити, чому Сьомін залишає «Локомотив» і чому його змінить саме Ніколіч».

Контракт «Локомотива» з 73-річним Сьоміним розрахований до кінця нинішнього сезону. Він приводив команду до перемоги в РПЛ тричі (у 2002, 2004 і 2018 роках). Російський тренер двічі очолював київське «Динамо», з 2007 по 2009 і з 2010 по 2012 роки, під його керівництвом лідерами клубу були Артем Мілевський та Олександр Алієв, а команда стала чемпіоном України 2008/09.

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 12:51 0

Запорожці не виїхали на матч з «Хустом» і отримали технічну поразку

Коментарі