Зоря відмовилася догравати чемпіонат в Києві

Луганчани пропонують перенести матчі в Дніпро і Запоріжжя

ФК «Зоря» опублікував офіційну заяву, в якій висловив свою позицію щодо догравання чемпіонату.

Луганський клуб категорично не згоден з пропозицією провести решту матчів на стадіонах в Києві. Нагадаємо, раніше з такою ініціативою виступила «Десна».

У своєму листі «Зоря» стверджує, що проведення матчів у Києві поставить всі команди в нерівні умови і пропонує перенести матчі в Дніпро (стадіони «Дніпро Арена» і «Метеор») та Запоріжжя ( «Славутич Арена»).

Також «Зоря» вказує на той факт, що Дніпропетровська і Запорізька області не перебувають на перших місцях за рівнем захворюваності коронавірусом COVID-19.

«Якщо альтернативний порядок завершення змагань УПЛ на нейтральному стадіоні не буде одноголосно погоджений усіма командами першої шістки, підлягають застосуванню рекомендації ФІФА, видані в зв'язку з COVID-19: український Чемпіонат повинен бути завершений шляхом догравання матчів другого етапу відповідно до норм чинного Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів УПЛ сезону 2019/2020, або, в разі неможливості його догравання, Чемпіонат повинен бути достроково завершений, а підсумкове становище команд в Чемпіонаті сезону 2019/2020 визначено виходячи з поточного положення команд в турнірній таблиці за підсумками 23-го туру, як вже зробили у Франції, Нідерландах і Бельгії», - йдеться в офіційному листі луганського клубу.

Нагадаємо, на момент призупинення чемпіонату «Зоря» посідала друге місце в турнірній таблиці УПЛ.

Володимир Клепач Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 22:46 11

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі