ШАТЕРНІКОВА: «Усик і Ломаченко можуть бути схильні до впливу адептів СРСР»

Екс-чемпіонка світу заступилася за українських боксерів

Віце-президент Національної ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова прокоментувала включення в базу «Миротворця» титулованих українських боксерів Олександра Усика і Василя Ломаченка.

«Василь Ломаченко та Олександр Усик - найкращі в своїй справі. Українські атлети, багато років знаходяться в топі різних світових спортивних рейтингів. Б'ють рекорд за рекордом по телевізійних трансляціях спортивних подій за їх участю. Серед мільйонів атлетів уже ввійшли в історію світового боксу.

Так, вони не ідеальні, як і кожен з нас, вони можуть помилятися, як і кожен з нас, вони можуть бути далекі від реалій подій на Сході, так врешті-решт вони можуть бути схильні до впливу адептів радянського союзу. Вони ж просто люди...

Їх любов до України може бути іншою, ніж у творців Миротворця, але я абсолютно точно знаю, що вони люблять Україну, що вони цінують і з трепетом ставляться до нашої національної символіки, що вони пишаються, що народилися на цій землі і виховувалися в українських традиціях.

Коли я особисто разом з Василем обговорювали, яка колірна гамма повинна бути у команди Українські Отамани, саме Василь однозначно сказав «виключно жовто-блакитна». І сама назва клубу Українські Отамани була придумана Василем. А з якою повагою перед кожним боєм ці хлопці у себе роздягальні розвішують український прапор. А як розлетівся по світу гопак у виконанні Сашка Усика після переможного золотого бою на ОІ в Лондоні, ви думаєте це була постанова?! Ні, так співала його душа, через цей танець - танець українського народу - Саша висловив радісні емоції перемоги.

Градус ненависті зашкалює.

Ненависть породжує ненависть.

І чим більше люди будуть сіяти ненависть з різних причин - релігія, національність, культурні відмінності, сексуальні переваги і тд, тим менше шансів у людства жити в радості і світі. Не пам'ятаю, хто це сказав, але мені дуже близький наступний вислів «Як тільки ви називаєте щось або когось хорошим або поганим - ви просто поділяєте світ».

Люди, схаменіться! Перестаньте ділити людей на патріотів і не патріотів, на «за Зеленського» і на «за Порошенка», на чорних і білих, лідерів і не лідерів. Подивіться на світ очима любові, а не очима ненависті. Шукайте шлях до Світла!», - написала Шатернікова.

Денис Шаховець Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 30 квітня 2024, 19:19 4

Наступним суперником колишнього чемпіона стане Джаред Андерсон

Коментарі