Дмитро КОРКІШКО: «Після перемоги на чемпіонаті Європи купив Інфініті»

Колишній гравець юнацької збірної - про перемогу на Євро-2009

Колишній нападник «Динамо» і юнацьких збірних України Дмитро Коркішко розповів про перемогу на юнацькому Євро-2009.

«Перед турніром була головна думка - не зганьбитися. Ми грали вдома, при своїх уболівальниках. В собі були впевнені - у нас була хороша команда, крутий колектив, багато хлопців грають зараз в хороших клубах. Зіркові суперники? Де Хеа, Велбек, Алькантара - всі вони стали зірками після Євро. До чемпіонату Європи вони були такими ж хлопцями, як і ми. Чому з наших хлопців у багатьох не вийшло заграти на високому рівні? Може, менталітет, може - життєві обставини: травма, комусь знесли голову перші гроші, комусь - любов. У нас з «Динамо стільки чемпіонів Європи. Розуміли, що всі не заграють.

На тому турнірі найцінніший гравець - команда. Якщо є колектив і результат, то потім з цієї команди виростають лідери. Думай кожен, що я крутий, а інші - ні, нічого б не вийшло. Найважливішим був матч зі Швейцарією, після нього відчули впевненість. Потім нас було не зупинити. Сербія, Англія - ​​ми їх просто не помітили.

Відразу після чемпіонату Європи купив машину собі - «Інфініті». Статус був уже інший - майстер спорту міжнародного класу, треба було їздити на хорошому автомобілі», - сказав Коркішко.

Читайте такоє: Дмитро КОРКІШКО: «Гармаша не хотіли відпускати з аеропорту»

Володимир Клепач Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 15:05 12

Команда Коваля ризикує опинитись у неприємному становищі перед останнім туром

Коментарі