Франков запропонував радикальний варіант догравання чемпіонату

Фахівець вважає, що перша шістка повинна провести всі матчі, що залишилися, в Києві

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков запропонував свій варіант, згідно з яким можна дограти поточний чемпіонат.

«Дуже проста пропозиція із дограванням УПЛ (перша шістка)

1. Всі матчі в Києві.

2. Тренувальні поля (для команд з інших міст) - Баннікова біля Будинку футболу, при необхідності - база «Динамо».

3. Реально три команди базуються в Києві ( «Шахтар», «Динамо», «Колос»), одна - в безпосередній близькості від Києва («Десна», якщо завгодно точності - «Колос»). Чотири з шести.

4. Дві команди («Зоря» і «Олександрія») в оптимальному розкладі заїжджають на умовні півтора місяці до Києва і живуть, наприклад, в готелі.

5. Тут бажана і надзвичайно виправдана допомога з боку ФФУ/УАФ - так само як в плані організації регулярного тестування і оренди полів/стадіонів. Гроші-то ФІФА і УЄФА - не свої!

4. Знімається проблема літаків, які не літають до 1 липня.

5. Знімається проблема автобусів (їздити-то потрібно двома-трьома, щоб менше контактувати!), Тобто шестигодинного переїзду до Харкова і восьмигодинного до Запоріжжя (по мінімуму).

6. Тобто логістика достатньо зручна. Ризикну стверджувати, що це набагато важливіше за міфічний відрив від фан-бази, про що можна ще довго міркувати. До того ж матчі-то за визначенням без глядачів! Нічого хорошого, ну так і умови далеко не звичайні, від чого і слід відштовхуватися.

7. Це не все, але інші аргументи цілком на користь даної пропозиції. А саме - зручності телетрансляторів, система ВАР та ін.», - написав Франков у своєму телеграм-каналі.

Читайте також: ФРАНКОВ: «Чинуші УАФ лякаються відповідальності. І досить брехати»

Володимир Клепач Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 04 травня 2024, 08:32 0

Близький до завершення перший раунд нокаут-стадії

Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
Коментарі