Джерело: Суркіс хоче повернути Реброва в київське Динамо

Ребров очолював клуб з 2014 по 2017 роки, а потім поїхав працювати за кордон

Невдалий виступ київського «Динамо» в поточному сезоні змусив керівництво клубу вивчати питання можливої зміни головного тренера в найближче міжсезоння. Команда Олексія Михайличенка не зуміла пройти груповий раунд Ліги Європи і поступилася другим місцем луганській «Зорі» в турнірній таблиці УПЛ.

За відомостями телеграм-каналу Динамо Київ Inside, президент клубу Ігор Суркіс всерйоз розглядає можливість повернення на пост наставника Сергія Реброва, який працював на цій посаді з 2014 по 2017 роки і два рази виграв з командою чемпіонат України.

З тих пір український фахівець отримав закордонний досвід в Азії та Європі, очолюючи «Аль-Ахлі» з Саудівської Аравії (клуб став віце-чемпіоном країни 2017/18) і «Ференцварош», який привів в Угорщині до перемоги в національному чемпіонаті сезону 2018/19.

Сам Ребров, який в минулому році уклав новий трирічний контракт в Угорщині, за даними інсайдерів, поки не горить бажанням повертатися на Батьківщину. Втім, президент «Динамо» і один з найкращих нападаючих в його історії продовжують переговори з приводу можливого призначення.

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 00:30 1

Дивіться відеоогляд першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі