Владлен ЮРЧЕНКО: «Зоря могла б закріпитися в Бундеслізі»

Півзахисник луганчан вважає, що команда була б конкурентоспроможною

Нещодавно стало відомо, що УПЛ збирається відновити чемпіонат України 30 травня. Хавбек «Зорі» Владлен Юрченко висловив свою думку про швидке відновлення турніру.

«Звичайно, радує той факт, що нарешті-то ми зможемо почати тренуватися і грати. Судити про те, швидко воно буде чи ні, я не можу. Це буде видно в перших іграх. Радує, що вже зможемо займатися улюбленою справою. Зараз поки що важко сказати про фізичну форму. Кожен з нас, як міг, тримав себе в тонусі. Тренування з командою покажуть. Думаю, що всі хлопці відповідальні і великих проблем у нас не буде. Ми останнім часом тренувалися в Skype, проте ми тільки підтримували тонус. Сподіваємося, що 12 травня вже зберемося і будемо готуватися до чемпіонату.

Думаю, що «Зоря» могла б закріпитися в Бундеслізі. Ми б навряд чи йшли в першій десятці, але давали б хорошу конкуренцію. Щодо боротьби за Лігу чемпіонів ще рано говорити, ще чемпіонат будуть догравати. Але якщо воно станеться, думаю, ігри з «Еспаньолом» показали, що команда може давати конкуренцію. Однак у нас було мало часу на підготовку. Думаю, ми можемо грати на рівних із такими командами і проходити далі.

Не скажу, що мені складно було вписатися в ігровий малюнок «Зорі». У центрі виступають досвідчені гравці. Просто трохи більше потрібно було робити фізичної роботи. Але я відразу розумів бачення тренера і те, про що йде мова. Нам завжди є куди рости. Ми програли «Десні», але потім обіграли «Шахтар». На цій хвилі прикро було йти на паузу. Могли б на цій хвилі продовжити, так що напевно пауза трапилася в невдалий момент», - сказав Юрченко.

Читайте також: Владлен Юрченко: «Розчаровує, що в УПЛ мало уболівальників».

Максим Гаптар Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:44 0

Поєдинок відбудеться 2 травня о 22:00 за Києвом