Президент Десни: «Київ – ідеальне місце для решти матчів сезону»

Чернігівський клуб оголосив свою позицію

Президент чернігівської «Десни» Володимир Левін розповів про звернення клубу до української Прем'єр-ліги. «Сіверяни» запропонували провести решту матчів на стадіонах в Києві.

«Ми дуже раді, що в боротьбі з COVID-19 намітилася позитивна динаміка, а спортивні клуби вже незабаром зможуть приступити до тренувань, а потім і до відновлення чемпіонатів.

Але я впевнений, що запобіжних заходів все одно потрібно дуже суворо дотримуватися. Закінчення сезону УПЛ провести з урахуванням всіх обставин.

З огляду на обмежену кількість часу, матчі в умовах три через три і формат самого турніру, впевнені, що матчі повинні пройти в одному місті.

Ми були б раді запропонувати для цього Чернігів, але в нашому місті немає інфраструктури для шести клубів, так само як і в Запоріжжі і Олександрії, а ось Київ ідеальне для цього місце - є сертифіковані стадіони, достатньо тренувальних баз і полів.

І, до того ж, по суті три команди з шести вже знаходяться в Києві («Колос», «Шахтар», «Динамо»). Також важливий фактор - транслятори. Чи зможуть вони забезпечити якісний продукт в умовах постійних переїздів? І це ми не говоримо про систему ВАР, яка у нас зараз всього одна.

Ну і головний аргумент - безпека гравців, тренерів і офіційних осіб матчів - чи підуть їм на користь постійні переїзди? Не важливо, чи це літак, автобус або поїзд. Тому давайте зробимо все правильно. Ми повинні враховувати всі чинники і дограти чемпіонат в одному місті, маючи рівні умови», - написав Левін.

Денис Шаховець Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Авто/мото | 06 травня 2024, 00:35 3

Макларен абсолютно справедливо виграв у Ред Булла

Коментарі