Тренер Шахтаря: «Зоря перевершує Динамо за якістю гри»

Авраам Кампомар – про боротьбу за срібні медалі УПЛ

Тренер академії «Шахтаря» Авраам Кампомар відповів на питання про «срібні» амбіції «Зорі». Експерт упевнений, що досвід київського «Динамо» зіграє ключову роль, і допоможе підопічним Михайличенка опинитися на другій сходинці.

«Динамо - головний фаворит на друге місце, якщо відштовхуватися від складів команд. Кияни втратили дуже багато очок по ходу сезону, в тому числі й проти головних конкурентів за другу позицію. Якщо враховувати якість гри, то Зоря набагато перевершує Динамо. Тому вони зараз на другому місці. Однак слід розуміти, що в складних матчах Динамо буде більш готовим до завоювання свого місця.

Третє місце? Подивимось. Мені здається, що багато чого залежить від того, як Зоря увійде в гру після карантину. Луганчани були на хорошому ходу. Хотілося б розуміти, як вони зреагують на ситуацію», - сказав Кампомар.

Нагадаємо, перед зупинкою чемпіонату «Зоря» обійшла київське «Динамо» в турнірній таблиці. У команд однакова кількість очок, але луганчани випереджають опонента за додатковими показниками.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 04:54 2

Також Луїс відзначився гольовою передачею на Лео

Коментарі