СЕЛЕЗНЬОВ: «Були приколи про сім'ю годувати. Казали – розстріляють. За що?»

Форвард назвав найбільшою помилкою свій перехід до російської «Кубані»

Нападник турецького «Бурсаспора» Євген Селезньов розповів про своє ставлення до української мови і назвав свою найбільшу помилку в житті:

«Ви думаєте, я не розумію українську мову? Я не розмовляю нею у повсякденному житті, тому що я не хочу. Яка різниця, якою мовою я розмовляю? Відеоролик був українською, бо це на підтримку Григорія Козловського. Я знаю, як він ставиться до України.

Моя українська не ідеальна, але я нормально нею розмовляю. Я просто не розумію, коли людей ділять за мовною ознакою. Для мене незрозуміло трохи інше: коли кричать, стрибають, співають, що ми українці, а насправді роблять все проти України.

А мова, куди прийшов, куди пішов, куди зайшов - для мене це не зовсім правильно. Я мислю по-іншому. Для України я зробив чимало, тому я українець. Навіть мовою мене не візьмеш. Просто були ось ці приколи про «сім'ю годувати», звинувачення деяких людей, що я не українець, що сім'ю на Майдані розстріляють. Спробуй, розстріляй. За що? За те, що мені треба було гроші дістати? За те, що у мене півтора мільйона немає? Я іноді починаю трохи заводитися, це не зовсім правильно. Але мені ніхто не може сказати слово, що я не українець. Я більше українець, ніж половина українців.

Перехід в «Кубань»? Це був мій вибір. Або я повинен перед кимось звітувати, куди мені йти? Я сам роблю вибір і сам за нього відповідаю. Я не знаю, як вони сприйняли. У них запитайте. Мені слова ніхто не говорив. Давайте не будемо про «Кубань», це одна з найбільших моїх помилок в житті. Треба було думати головою.

Різниця між українським і російським побутом? Є різниця в менталітеті. Я зробив для себе такий висновок, він може бути суб'єктивним. Я не кажу, що це погано чи добре, а просто висловив свою думку. Де краще в плані життя? Я з якої країни? З України. Мені тут краще».

Див. також: СЕЛЕЗНЬОВ: «В УПЛ за чемпіонство нема боротьби. Шахтар буде ще років 20-30»

Микола Степанюк Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі