СЕЛЕЗНЬОВ: «В УПЛ за чемпіонство нема боротьби. Шахтар буде ще років 20–30»

Нападник «Бурсаспора» хоче встановити рекорд в історії чемпіонатів УПЛ

Нападник «Бурсаспора» Євген Селезньов розповів, яким бачить своє майбутнє в футболі. Форвард хоче забити ще 14 голів, щоб стати найкращим бомбардиром в історії чемпіонатів УПЛ:

«У мене контракт з «Бурсаспором», є пропозиція залишитися. Не бачу сенсу говорити про «Дніпро». Тим більше, що того «Дніпра» вже, напевно, не буде. Це те ж місто, але не ті ж уболівальники. «Дніпро» - це «Дніпро», а «Дніпро-1» - це інша команда. Але мені б хотілося повернутися. У кожного своя позиція, але для мене важлива ностальгія, атмосфера і бажання побити рекорд. Але я закінчу в Україні, 100%.

Я розмовляв з Григорієм Козловським, мені є де закінчити. Справа навіть не в команді, а в особистих амбіціях - хочу встановити рекорд. Хоч «Темп» Шепетівка. Але краще команда, яка бореться за високі місця. Справа також не в грошах, справа в моїх амбіціях.

До переходу в «Бурсаспор» я тренувався з «Колосом», але я подзвонив їм і сказав чесно, що їду в Туреччину. Тут інший футбол, навіть матчі першої ліги збирають 30-40 тисяч уболівальників. Але я хочу вписати своє ім'я в історію, тому тримаю себе у формі.

А в УПЛ за чемпіонство ніхто не бореться. Є тільки «Шахтар», на років 20-30 вперед».

Див. також: СЕЛЕЗНЬОВ: «Були приколи про сім'ю годувати. Казали - розстріляють. За що?»

Микола Степанюк Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі