Екс-тренер Кличка просив Володимира прикінчити Джошуа, але він не послухав

Джонатон Бенкс вважає, що його боєць отримав неправильну підказку від старшого брата

Джонатон Бенкс, колишній тренер Володимира Кличка, розповів, чому українець не пішов добивати Ентоні Джошуа після того, як відправив британця в нокдаун в шостому раунді.

«Я сказав: «Володимире, ти повинен покінчити з цим хлопцем. Досить боксу. Іди і візьми його, він все ще не відійшов від нокдауну. Ти повинен його нокаутувати!».

Думаю, він погодився, але він не бачив того, що я бачив. Він бачив, що хтось все ще може опустити свої руки.

Я зрозумів, що Віталій Кличко підказував Володимиру не поспішати, хоча він говорив російською. Я підстрибнув! Сек'юріті сказали мені сісти, але я кричав: «Прикінчи його, прикінчи його!»

Я знав, що голос Віталія буде важливіший за мій. Я старався з усіх сил, щоб переконати Володимира. Але ми повинні розуміти, що для Віталія це не було помилкою. Його робота - захищати свого молодшого брата. Його емоції перешкодили роботі», - сказав Бенкс.

Нагадаємо, в п'ятому раунді Володимир сам побував в нокдауні, але британець пішов добивати українця і втратив занадто багато енергії. Після цього вже сам Джошуа опинився на канвасі в наступній трихвилинці. Замість того, щоб завершити бій достроково, Володимир дозволив Ентоні відновитися і був за це покараний в 11-му раунді.

Володимир Клепач Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 05 травня 2024, 16:51 3

Стефанос Циципас і Паула Бадоса більше не разом

Коментарі