Шахтар Солігорськ – Динамо Брест – 4:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма матчу-відповіді 1/2 фіналу Кубка Білорусі

Кубок Білорусі. Півфінал. Матч-відповідь.

Шахтар Солігорськ - Динамо Брест - 4:2 (перший матч - 0:2)

Івановіч, 58, Лісаковіч, 60, 67 (пен.), Подстрєлов, 74 - Савицький, 20, Гордійчук, 38

Селява, 16, Кендиш, 22, Гутор, 22, Кендиш, 90+1 - Лаптєв, 24, Ігнатовіч, 73, Савицький, 90+1, Юзепчук, 90+4

Шахтар Солігорськ: Гутор - Антіч, Політєвіч (Хадаркевіч, 6), Сачівко, Бурко - Сьоке, Кендиш - Балановіч (Подстрєлов, 46), Селява (Бодул, 62), Івановіч - Лісаковіч.

Запасні: Чесновський, Буличьов, Бегунов, Сотніков.

Динамо Брест: Ігнатовіч - Юзепчук, Павловець, Кики, Вєрєтіло - Биков, Кісляк - Савицький, Мілевський (Шевченко, 54, Кривець, 81), Гордійчук - Лаптєв (Садовський, 88).

Запасні: Павлюченко, Лотиш.

Арбітр: Денис Щербаков (Вітебск, Білорусь)

Стадіон: «Будівельник» (Солігорськ, Білорусь)

У середу, 29-го квітня, відбудеться матч-відповідь півфіналу Кубка Білорусі, в якому битиметься солігорський «Шахтар» проти брестського «Динамо». Матч пройде в Солігорську (Білорусь), на полі стадіону «Будівельник», початок о 18:00.

Український тренер Юрій Вернидуб і «гірники» з Солігорська, яких він очолює, вже встигли взяти частковий реванш у діючого чемпіона країни після двох очних поразок на старті сезону, на виїзді обігравши «Динамо» з Бреста з рахунком 2:0. А ось чи вистачить сил у «Шахтаря» на домашній поєдинок, який належить зіграти через чотири дні після виїзду до «південців»? Господарям майбутньої зустрічі необхідно виконати завдання мінімум - ліквідувати відставання в два м'ячі. І тільки лише після цього можна буде задуматися про вихід у фінал.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Шахтарем» з Солігорська і «Динамо» Брест. За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:24 1

Львівський клуб зможе купувати гравців навіть за 1 мільйон доларів

Коментарі