СЄДОКОВА - про розлучення з Белькевичем: «Пішла, бо він принижував мене»

Екс-солістка групи «ВІА Гра» розповіла про причини розлучення з колишнім капітаном «Динамо»

37-річна поп-співачка Анна Сєдокова в своєму Instagram відреагувала на недавні слова Регіни Тодоренко, яка запропонувала жінкам, що піддаються домашньому насильству з боку чоловіків, задуматися про причини того, що відбувається.

«Те, що я почула вчора від Регіни, дуже погано і неправильно. Ніхто не має права виправдовувати жорстокість в сім'ї.

Мама виховувала нас одна. Папа кинув нас, і мені від нього не діставалося, адже його не було. А мама була типовою розлученою жінкою з двома дітьми, відсутністю грошей і великою драмою. Але я була щаслива, тому що мене вдома не били. Так, як бив своїх дівчаток сусід зверху і інший сусід двох дочок поверхом нижче. Я через стіни чула крики і дитячий плач, але вони так і продовжували жити. Можливо, тому що гірше цього було для них одне - стати моєю мамою. Залишитися без мужика. Залишитися одній.

Минуло 30 років, і в нашому суспільстві мало що змінилося. Ми до сих пір судимо про успішність жінки за наявністю у неї чоловіка. Я знаю, що не ми з вами. Але рекламодавці і великі компанії - так. Їм усім потрібна солодка картинка, мила пара, обручки на руках; дитина, що грає на трьох музичних інструментах.

Про що ми з вами говоримо, якщо навіть зараз мене кожен день засуджують за те, що я в 21 зробила вибір і пішла від чоловіка-абьюзера? Пішла від того, хто принижував мене. Мене зупиняла навіть власна мама.

І ось протягом 15 років мені тикають в обличчя те, що я незаміжня і що я розлучалася. Як мене називають? Думаю, ви і самі прекрасно знаєте, читали. Так це я. Як там кажуть, «багата і успішна». Ми (жінки, суспільство, преса) повинні припинити судити про спроможність жінки по тому, чи є у неї чоловік чи ні. Заміжня вона чи ні. Чи є у неї діти в 35 чи ні.

Жінка, як і чоловік, - це особистість! І не повірите, бути щасливою без чоловіка (поганенького, що п'є, б'є, але хоч якогось) теж можна. Я б дуже хотіла бачити в рекламних компаніях і на обкладинках журналів більше жінок, які самостійно побудували бізнеси; щасливих матерів-одиначок без виносів «Я мрію одного разу зустріти його». Я дуже хочу, щоб в нашому суспільстві стало нормою приймати і підтримувати жінку такою, яка вона є», - написала Сєдокова.

Нагадаємо, першим чоловіком Сєдокової був екс-капітан «Динамо» Валентин Белькевич. Їх шлюб протримався менше двох років - з 23 червня 2004-го по початок 2006 року. 1 серпня 2014 року Белькевич помер в Києві від тромбоемболії.

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 07:42 0

Артем відзначився голом у ворота «Монци»

Коментарі