Ми заслужили друге місце. Зоря не хоче грати з Динамо матч за срібло

Форвард «Зорі» Владислав Кабаєв не згоден на додатковий поєдинок

Нападаючий луганської «Зорі» Владислав Кабаєв у прямому ефірі в Instagram розповів про боротьбу з київським «Динамо» за друге місце. Оскільки у команд однакова кількість очок (по 46), були пропозиції провести додатковий поєдинок за срібло.

«Проводити матч за 2-ге місце? Не хочу образити «Динамо» своєю відповіддю, але скажу чесно. Ні, не треба. Ми зіграли 23 тури. Ми на другому місці зараз. У кожного була можливість зайняти друге місце. Чому ми повинні його віддавати, граючи додатковий матч?

Ми на другому місці. У 23-му турі у нас був «Шахтар», а у «Динамо» була «Десна». Ми добилися результату і перемогли «гірників». Ми хотіли в Лігу чемпіонів і, думаю, своєю грою і результатами, заслужили право перебувати на другому місці. Ми боролися, отримували травми і заслужили друге місце.

Євро-2020? Я ставлю перед собою таке завдання. Мрія кожного футболіста - поїхати на чемпіонат Європи або чемпіонат світу. У збірній - серйозна конкуренція. Тому буде дуже важко. Я граю, працюю над собою, роблю все, щоб потрапити на Євро. Зараз його перенесли на один рік, тому час і шанси є. Вірю і сподіваюся, що все вийде».

Микола Степанюк Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 20:45 1

Команда готується святкувати

Коментарі