УСИК: «Бог хоче просвітити нас. Він, як батько, іноді дає дитині по дупі»

Боксер розповів про уроки від коронавірусу та повідав притчу про дідуся і онука

Український боксер Олександр Усик розповів, які уроки має винести людство в зв'язку з пандемією коронавірусу:

«Мабуть, Бог хотів нагадати нам про щось. Можливо, ми живемо не зовсім так, як повинні. Цінності, які були важливі для нас 50 або 100 років тому, трохи змінилися. Ми менше любимо один одного, прощаємо і рідше допомагаємо один одному. Бог стукає до нас і каже: друзі, подивіться. Ви не можете подорожувати, закриті розважальні центри, ресторани та клуби, навіть церкви намагаються закрити.

Виявляється, ви можете жити під одним дахом зі своєю сім'єю. Школи також закриті, і тепер батьки розуміють, як важко вчити дітей вдома. Кожен знає, з якими проблемами ми зіткнулися. Але все це пройде. Бог так сильно любить нас, ми навіть не можемо уявити, наскільки сильною є ця любов, що він не бажає нам нічого поганого. Він просто хоче просвітити нас. Як хороший батько, він іноді дає дитині по дупі.

Я завжди кажу, що немає поганих людей. Є погані вчинки, які ми робимо. А людина - це образ Бога. А все хороше сидить глибоко всередині. Є притча. Дідусь каже онукові: «Є два вовки. Перший - це гнів, заздрість і ненависть. Другий - це любов, радість і дружба». Онук запитує: «А хто переможе?» Дідусь: «Той, кого ти будеш годувати».

Микола Степанюк Джерело: Рrzeglad Sportowy
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі