ВООЗ рекомендувала УЄФА скасувати міжнародні турніри до кінця 2021 року

УЄФА не зобов'язаний слідувати цій пропозиції, але ситуація критична

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) в рамках онлайн-конференції з УЄФА порадила Союзу європейських футбольних асоціацій скасувати всі міжнародні турніри до кінця 2021 року

Співрозмовник журналу PLACAR повідомляє, що конференція тривала дві з половиною години на підвищених тонах. Ця радикальна міра була запропонована після презентації двох епідеміологів зі світової організації охорони здоров'я. Фахівці продемонстрували ймовірні сценарії і порахували, що найкращим рішенням буде призупинення змагань до кінця наступного року.

Слід зазначити, що ВООЗ може тільки давати рекомендації, але не має офіційних важелів впливу на зміну спортивного календаря. Тому УЄФА не зобов'язаний слідувати цій пропозиції.

У підсумку сторони не змогли досягти консенсусу, тепер УЄФА розраховує провести додаткові онлайн-консультації з цього питання.

Нагадаємо, у вівторок УЄФА рекомендував всім лігам дограти сезон. Поточний європейський сезон хочуть завершити 29 серпня, а фінал Ліги чемпіонів провести після завершення національних чемпіонатів.

Оце так поворот. Шахтар і Динамо можуть потрапити до ЛЧ завдяки рейтингу УЄФА

Володимир Клепач Джерело: Veja
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі