Еліна СВІТОЛІНА: «Коли скасували Індіан-Веллс, у мене настав шок»

Українська тенісистка - про те, як покидала територію США

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла цікаву історію про те, як вона покидала США після відміни турнірів в Індіан-Веллсі та Маямі.

«В кінці нагородження на турнірі в Монтерреї (Мексика - прим.) До мене підійшов Енді (Енді Беттлс, тренер Світоліной - прим.) і сказав, що у нього є якась неймовірна новина. Я кажу: «Та годі?» - мовляв, що ти мені розповідаєш, а він: «Так, скасували Індіан-Веллс». У мене настав шок, це був один з перших скасованих спортивних заходів. Це в голові не вкладалося.

Я вийшла з корту, а у мене вже тисяча повідомлень не з привітаннями, а про те, що з Індіан-Веллсом. Тому що батьки тільки прилетіли до Лос-Анджелеса і Гаель був там. Потрібно було щось вирішувати, адже у мене на руках вже були квитки до Лос-Анджелеса.

Потім ще одна новина надійшла, що якщо ми не полетимо в Європу зараз, то потім взагалі не зможемо покинути Штати. Я відразу ж взяла квитки до Європи, на наступний ранок стояла на чек-іні в аеропорту, коли з WTA прийшло повідомлення, що якщо ми полетимо в Європу, то не зможемо прилетіти на турнір в Маямі. Нам сказали, щоб ми сиділи ще півтора тижні, тому що турнір в Маямі точно буде.

Мені довелося здати цей квиток, після чого я прилетіла до Лос-Анджелесу і просиділа там два з половиною дня. Нам сказали, що потрібно швидко відлітати, бо закриють кордони США. Ми поїхали в готель, зібрали сумки за 10 хвилин, купили одні з останніх квитків прямо в аеропорту. Добре, що ми дізналися про це до того, як дізналися всі інші. Інакше нам було б важче полетіти», - сказала Світоліна.

Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:22 10

Тібо вважає, що врятувати у такій ситуації було дуже складно

Коментарі