Джон Обі МІКЕЛ: «Моурінью намагався допомогти Шевченку»

Колишній гравець «Челсі» спростував чутки про конфлікт між Шевченком і Моурінью

Колишній півзахисник «Челсі» Джон Обі Мікел заявив, що ніколи не помічав напружених відносин між Жозе Моурінью і Андрієм Шевченком:

«Так, були історії [про нібито їх суперечки], але я ніколи нічого не бачив сам. Іноді Моурінью і Шевченко розмовляли і в хороших тонах. Я не бачив багато, щоб припустити, що між ними були погані часи. Може бути, це відбувалося в приватному порядку. Я не бачив, щоб у них були претензії один до одного. На тренуваннях ми бачили, що Моурінью намагався допомогти йому стати кращим, а Шева був хорошим слухачем.

Він був таким дисциплінованим хлопцем. Він опускав голову і старанно працював. Було помітно, що він прийшов з «Мілана», його трудова етика була приголомшливою. Він рано вранці вже був на тренуваннях і старанно працював. Ніколи не скаржився, ніколи не говорив нікому нічого поганого, не брехав про інших футболістів.

Він не був поганим або дратівливим. Якби він не грав на вихідних, то прийшов би на наступний день і тренувався. Він був відмінним професіоналом. Спостереження за тим, як він впорався з собою, було для мене великим уроком. Коли вам виповнилося 20 років, ви бачите цих великих гравців з величезними его, ви повинні вибрати, хто буде вашим прикладом для наслідування. Більшість з них були дійсно професіоналами, вони розуміли, що команда - це не тільки одна людина. Я багато чому у них навчився, в тому числі у Шеви».

Раніше Шевченко згадав свій гол у ворота Олександра Філімонова.

Олег Дідух Джерело: The Athletic
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 11:49 0

Перенесений матч 12-го туру УПЛ розпочнеться о 13:00