Луїш КАШТРУ: «Навіщо починати новий сезон, так і не закінчивши попередній?»

Коуч «Шахтаря» вважає, що нинішній розіграш чемпіонатів повинен бути завершений

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру заявив, що після завершення пандемії коронавірусу футболістам, перш за все, варто дограти всі розпочаті турніри, а потім думати про те, як бути з наступними розіграшами.

«Існуюча бізнес-модель життєздатна лише під час активного футболу. Є багато людей, які залежать від гри. Тому немає ніякого сенсу починати новий сезон, не закінчивши поточний. Закінчити потрібно, коли це стане можливо. Навіщо починати новий сезон, так і не закінчивши попередній?»

«Чемпіонство - це результат боротьби за підсумками кількості турів, яка була обумовлена в самому початку. Нехай наступний сезон буде більш напруженим, можна відмовитися від розіграшу національних кубків, проводити євротурніри по одному матчу на стадії, що завгодно. Однак зараз одне можна сказати напевно - наступний сезон не може початися без завершення поточного», - прояснив свою точку зору наставник «гірників» в інтерв'ю португальським журналістам з TSF.

Нагадаємо, після 23 турів «Шахтар» є лідером турнірної таблиці української Прем'єр-ліги, випереджаючи «Зорю» і «Динамо» на 13 очок.

Читайте також: Нова реальність. Матчі по 60 хвилин можуть врятувати футбол

Олексій Сливченко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 травня 2024, 15:28 3

Лондонці виплатять компенсацію «Лестеру»

Коментарі