Олександр ЛУКАШЕНКО: «У Білорусі ніхто не помер чисто від коронавірусу»

В країні впевнені, що не варто панікувати і вводити жорсткий карантин

Білорусь залишається єдиною державою Європи, де спортивні змагання тривають, а президент Олександр Лукашенко запевняє, що в країні ще ніхто не помер безпосередньо від коронавірусу.

«Люди бояться. Тому я їм хочу сказати наступне: у нас в країні не померла жодна людина від коронавірусу. Жоден! Вони померли від букета хронічних хвороб, які у них були. Фахівці ВООЗ, вони це бачили. Це серцево-судинна недостатність, дихальна легенева недостатність. В комплекті. І цукровий діабет. А потім ще там такі діагнози, що я прочитати навіть не можу. І додається коронавірус».

«Коронавірус - це навіть не поштовх. Це та атмосфера, в якій розвиваються хронічні хвороби. Ось у чому причина. Тому я кажу, що у нас чисто від коронавірусу жодна людина не померла. Ми боремося за кожну людину, як я обіцяв. Ось за це я вдячний і Міністерству охорони здоров'я, і ​​лікарям. Ми струснули всю систему охорони здоров'я».

«Якби ми ось так за кожного не боролися, смертей було б більше», - цитує Лукашенка Белта.

Судячи з усього, як мінімум футбольний чемпіонат в країні зупиняти найближчим часом не будуть, незважаючи на заклики різних організацій.

Іван Зінченко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 22:46 13

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі