Журналіст: «Бельгія створює прецедент в футболі»

Віктор Соколов висловився про повну зупинку Ліги Жюпіле

Журналіст каналів Футбол 1/2/3 Віктор Соколов прокоментував інформацію про остаточну зупинку чемпіонату Бельгії через пандемію коронавірусу. Також Віктор розповів про цікавий варіант завершення сезону в Бундеслізі.

«Бельгія створює зараз прецедент у футболі, на який можна буде спиратися потім будь-якому чемпіонату, не має значення, це топ-чемпіонат або не топ. Це запасний варіант, запасна стежка, яку вже проклали. І коли іншого варіанту у тебе вже немає, тут є приклад перед очима.

Сьогодні прочитав інформацію, на рахунок Бундесліги, але не знаю на скільки ця інформація правдива. Можливий жорсткий варіант догравання сезону, при якому кожні три дні будуть братися у гравців тести на коронавірус. Якщо буде виявлено хворого футболіста, то його відправляють на лікування, а інших гравців не будуть ізолювати. Під цю ситуацію буде змінюватися регламент і в заявці буде достатньо 15 футболістів. Можливо такий варіант існує і його вже опрацьовують. А раптом таке майбутнє футболу?», - заявив Соколов.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 03:42 0

Майкл Антоніо, який грає за «Вест Хем», розповів про сварку Мохамеда та Юргена