Динамо готове судитися з бразильськими клубами через Че Че та Сідклея

«Сан-Паулу» і «Корінтіанс» не зробили в обумовлені терміни платежі за футболістів

«Динамо» веде суперечки з двома бразильськими клубами щодо умов трансферів хавбека Че Че в «Сан-Паулу» і фулбека Сідклея в «Корінтіанс», повідомляє Gazeta Esportiva.

Че Че перейшов до «Сан-Паулу» навесні минулого року за 5 мільйонів євро. Сторони обговорили, що 1,5 мільйона євро з цієї суми бразильський клуб перерахує українському в грудні 2019 року, проте «Сан-Паулу» цього не зробив. Бразильці домоглися розбивки суми на три платежі по 500 тисяч євро, здійснивши в результаті тільки два з них. У підсумку «Динамо» звернулося до ФІФА з вимогою стягнути з бразильців не тільки суму основного боргу, а й відсотки, що набігли, а також штрафні санкції.

ФІФА у справі Че Че встала на сторону «Динамо», але «Сан-Паулу» все одно не погодився з таким баченням питання і найближчим часом готується звернутися до Спортивного арбітражного суду.

Що стосується Сідклея, то його «Динамо» в січні нинішнього року відправило в річну оренду в «Корінтіанс», проте бразильський клуб до сих пір так і не виплатив належні за угоду українцям 600 тисяч євро. Кияни вже повідомили бразильських колег про готовність поскаржитися в ФІФА, на що в «Корінтіансі» повідомили, що «в даний момент проводять коригування рахунків», запропонувавши «Динамо» ще трохи почекати.

Нагадаємо, Че Че і Сікдлей перейшли в «Динамо» влітку 2018 року, проте так і не змогли закріпитися в київській команді. Хавбек провів за «біло-синіх» 16 матчів, а фулбек - 23.

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 01 травня 2024, 22:08 2

Наступний бій Василь проведе 12 травня

Коментарі