Олександр АЛІЄВ: «Підіймав руку на колишню дружину. А чому ні?»

Екс-футболіст «Динамо» розповів про свої сімейні скандали

35-річний екс-гравець київського «Динамо» і збірної України з футболу Олександр Алієв розповів про те, чому підіймав руку на свою колишню дружину.

«Я підіймав руку. А чому ні? Підіймав на свою колишню дружину. Це було. Був скандал вдома. Я ніколи не починав сам скандали. Завжди вважав, що краще розібратися, поговорити, не виносити сміття з хати. Але вона лізла до мене і кігтями дряпала обличчя. На наступний день мені їхати на базу. Я заробляю гроші, приношу додому. А пацани і тренери бачать відразу, що в мене обличчя подряпане. Навіщо лізти і розмахувати руками? А потім розповідати, що я підняв руку. Не я сам приходив і підіймав, а коли вона починала скандал. От і все.

Кожен же може розслабитися, посидіти десь, просто відпочити. Але коли ти приходиш з подряпаною шиєю або з подряпаним обличчям? Пацани ж мене травлять, навіщо мені це потрібно? Хоча вона прекрасно розуміла, що у мене тренування або ще щось.

Так, я підіймав руку, але щоб ляпаса дати, ляща, не більше. Вона все одно продовжувала далі лізти, я не приховую, це було. Але я ніколи не починав першим. Крім дружини, руку ні на кого не підіймав», - розповів Алієв.

Михайло Шаповалов Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 18:35 6

Артем переплутав назву своєї команди

Коментарі