Шахтар Солігорськ – Німан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі

Команда Юрія Вернидуба прийме клуб з двома українцями у складі

Коронавірус стрімкими темпами захоплює світ, через що майже всі європейські країни призупинили свої чемпіонати. Винятком стала Білорусь, яка, можливо, скоро теж не встоїть. Ну а поки за білоруським чемпіонатом стежать як ніколи активно, багато країн купують права на покази матчів, і Україна не стала винятком.

У третьому турі українським любителям футболу буде цікаво подивитися матч в Солігорську між місцевим «Шахтарем» і «Німаном». За «гірників» не виступають українці, але головним тренером є наш Юрій Вернидуб, екс-наставник луганської «Зорі».

У «Німані» є два гравці з українським паспортом. 28-річний форвард Володимир Коваль є вихованцем київського «Динамо», останнім його клубом в Україні був одеський «Чорноморець». Також кольори «Німану» захищає футболіст збірної Вірменії Гегам Кадімян, який виступав за багато українських клубів. Зокрема, «Говерлу», донецький «Олімпік», «Карпати», «Зорю», «Ворсклу» і київський «Арсенал».

Минулий сезон «Шахтар» завершив на третьому рядку турнірної таблиці чемпіонату Білорусі і здобув путівку в перший кваліфікаційний раунд Ліги Європи. Крім того, Юрій Вернидуб привів свою команду до перемоги в національному Кубку. Однак, в матчі за Суперкубок «гірники» поступилися брестському «Динамо».

«Німан» в минулому сезоні посів дев'яте місце у Вищій лізі, однак цей чемпіонат почав нічим не гірше, ніж команда з Солігорська. Майбутні суперники здобули по одній перемозі і зазнали по одній поразці. Втім, явним фаворитом букмекери все одно вважають команду Юрія Вернидуба. Чи мають вони рацію - дізнаємося в суботу, 4 квітня.

4 квітня, субота

«Шахтар Солігорськ» - «Німан»
Солігорськ. Стадіон «Будівельник». 15:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Білорусь 5»
Прогноз Sport.ua - 2:1
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 червня 2024, 00:03 13

Артем влітку може змінити клуб