Фанати в Білорусі закликають зупинити національний чемпіонат

Ультрас прийняли рішення припинити підтримку своїх команд

Фанати провідних клубів чемпіонату Білорусі з футболу оголосили про відмову відвідувати матчі через пандемію коронавірусу. Подібні заяви вже зробили фанати мінського і брестського «Динамо», борисовського БАТЕ, солігорського «Шахтаря», гродненського «Неману» і «Вітебська».

Вболівальники мінського «Динамо»: «Ми приймаємо рішення і закликаємо всіх фанатів і вболівальників «Динамо-Мінськ» та інших футбольних клубів Білорусі утриматися від відвідування стадіонів. Подумайте про ваших літніх родичів, людей з хронічними захворюваннями, а також про медиків, яким ще тільки належить винести весь тягар боротьби з коронавірусом».

Вболівальники гродненського «Неману»: «Це рішення непросте, нам складно залишити команду без підтримки, але зараз головне - здоров'я наших громадян. Ми закликаємо всі фанатські рухи Білорусі до цього. Давайте залишимося вдома, знизимо ризики, пов'язані з поширенням коронавірусу, захистимо себе і своїх близьких».

Фанати також закликали федерацію футболу задуматися про припинення чемпіонату Білорусі, який залишається єдиним в Європі і одним з двох діючих в світі (разом з Нікарагуа).

Микола Степанюк Джерело: Zerkalo
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 00:35 0

Наставник оцінив успішний чемпіонат світу

Коментарі