Денис БОЙКО: «Я не спілкуюся з Мораесом, команда не тиснула йому руку»

Воротар київського «Динамо» відповів на питання своїх читачів

Воротар київського «Динамо» Денис Бойко під час прямого ефіру на своїй сторінці в Instagram відповів на питання своїх читачів:

«Відносини з Олегом Гусєвим? Він працює тренером в команді U-21, часто бачимося на базі «Динамо», вітаємося. Конфлікту немає, раз люди хочуть це почути.

Відносини з Жуніором Мораесом? Коли він не забив мені пенальті, я крикнув йому якийсь мат, вже не пам'ятаю. Крикнув на радощах, на емоціях. Чи тиснемо йому руку? Кожен робить як хоче. Перші кілька разів команда не тиснула йому руку. А далі все залежить від кожного. Хтось з ним спілкується, інші - ні. Я не спілкуюсь.

Конкуренція? Бущан - відмінний конкурент. Мені потрібно виходити і робити свою справу, а далі вирішують тренери. Немає сенсу зациклюватися на конкурентах. Він на 10 років молодший за мене. У нас ще є Нещерет, я старший за нього на 14 років. Він тренується з першою командою, хороший воротар, питань немає. Але я знаю свій рівень.

Я просто виходжу на кожне тренування і працюю. Потрібно доводити, що ти на сьогоднішній день сильніше. Обговорювати з Бущаном помилки? Таке рідко буває. Ми обговорюємо помилки з тренером воротарів. Ще є відеоаналіз матчів. Якщо тренер вважає це за потрібне, можемо обговорити це колективно. Це стосується не тільки помилок, але й позитивних епізодів».

Микола Степанюк Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 17:51 9

Також перевірку пройшли тренер та директор клубу

Коментарі