Микола ПАВЛОВ: «У футболістів немає фінансової подушки»

Спеціаліст висловився проти скорочення зарплат гравцям українських клубів

Колишній головний тренер «Ворскли» Микола Павлов виступив проти скорочення зарплат футболістам українських клубів у зв'язку з карантином.

- Віце-президент полтавської «Ворскли» висловився за скорочення зарплат співробітникам клубу на 50 відсотків, щоб утримати команду на плаву. Така тенденція чекає весь український футбол?
- Якщо він говорив про керівний склад, то не думаю, що це сильно вплине на бюджет клубу. Коли я був головним тренером «Ворскли», керівники клубу, зокрема, Олег Бабаєв, гроші в команді не отримували. Але які зарплати у нинішніх менеджерів, мені невідомо. Можу сказати, що якщо це рішення торкнеться і футболістів, то це погана тенденція, тому що фінансовий подушки у гравців немає, тим більше що в деяких командах і так є затримки по зарплатах. У тій же «Ворсклі», чув, були борги перед деякими людьми ще за 2016-й рік. Та й Василь Сачко мені давно не дзвонив. Не було б проблем - впевнений, давно б набрав.

Мені здається, це рішення непопулярне, і його більше лобіюють не президенти клубів, а так звані «посередники», які хочуть сподобатися і вислужитися перед своїми роботодавцями. Думаю, що в цій ситуації нам не варто брати приклад з європейських команд, тому що в Україні багатих клубів, за винятком двох, немає.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24

Коментарі