Томас ГРІММ: «Чому мої ідеї не працюють? «Ласкаво просимо в Україну»

Президент УПЛ розповів про успіхи своєї дворічної роботи

Президент української Прем'єр-ліги Томас Грімм, який незабаром покине свій пост, розповів, яких успіхів домігся за період дворічної праці.

- Ви вивчили українську мову за два роки?
- Я наймав приватного репетитора, але так і не освоїв необхідний рівень.

- Що ви хочете робити зараз?
- Зараз я дивлюся в різні напрямки. Звичайно, я б хотів знову працювати в клубі, лізі або асоціації. Можливо також, що я продовжу працювати в Україні в якості консультанта. Переговори тривають.

- Що вам вдалося зробити?
- Я сподіваюся, що зміг хоча б показати їм, що без згоди з ключових питань, таких, як маркетинг телевізійних прав, і без певної згуртованості, ніякого прогресу не буде. Ви повинні розуміти, що це не один клуб, а об'єднання - ліга. Я хотів продемонструвати, що на першому місці має бути централізований продаж телевізійних прав. Кожен клуб в інтересах ліги повинен підпорядковувати свої інтереси загальним. Можна сказати, що розуміння цього в Україні ще не настало. Сподіваюся, що це розуміння прийде рано чи пізно. Це я зрозумів за два роки. Коли я кілька разів питав своїх помічників, чому мої ідеї не працюють, то вони відповідали мені: «Ласкаво просимо в Україну». Країна має величезний потенціал в області футболу, але його потрібно навчитися реалізовувати.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що вибори президента УПЛ перенесені з 7 на 27 квітня.

Денис Шаховець Джерело: Blick.ch
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 23:15 1

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» з рахунком 4:2 у 34-му турі Ла Ліги

Коментарі