Соромно за нинішнє Динамо. Алієв поговорив з уболівальницею клубу

Всім запам'яталося, як Караваєв віддав м'яч супернику в грі з «Десною»

Екс-футболіст київського «Динамо» Олександр Алієв прогулявся по Оболонському району Києва і поговорив з літньою уболівальницею столичного клубу в рамках нового проекту «Кент»:

Вболівальниця: Це Саша Алієв. Дуже хороший був гравець в київському «Динамо».

Алієв: Ви любите футбол?

Вболівальниця: З двадцяти років. Мілевський теж мені подобався. Але він не прижився... Шевченко - молодець, вивів збірну на Євро. А ось, що мене не влаштовує, так це «Динамо». Грали останній матч з «Десною», так Караваєв прямо віддав м'яч супернику: «На, забий нам гол!» Хіба так можна грати?

Алієв: Це рівень футболістів...

Вболівальниця: Так, рівень футболістів. Не розумію, чому вони не можу грати нормально... Тепер, поставили Михайличенка. Він же вже був, і його вже звільняли, коли він не вивів команду в Лігу чемпіонів. Тепер знову його поставили. Чим був поганий Хацкевич?

Алієв: Хотіли б, щоб Мілевський повернувся в «Динамо»?

Вболівальниця: Якби у нього була хороша дисципліна... А то, він дуже широко жив. Одну машину розбив, іншу купив і т.д. А то, що він дівчаток виграє це я знаю.

Алієв: Повинні дивитися динамівці, хто за них вболіває, і хто за них переживає. Соромно повинно бути за таке київське «Динамо». Хоч я цей клуб люблю і поважаю, але, подивіться, які вболівальники у вас.

Микола Степанюк Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 12:12 0

Екссуперник українського боксера поділився думками про бій

Коментарі