Сергій СИДОРЧУК: «Не знаю, як зараз можна реалізувати тренувальний процес»

Капітан «Динамо» висловився про роботу під час пандемії коронавірусу

Півзахисник «Динамо» Сергій Сидорчук розповів про те, як тренується під час карантину.

- Не знаю, як зараз можна реалізувати тренувальний процес. Адже є чіткі розпорядження влади: приймаються такі положення, які за своєю суттю виключають можливість проведення командних тренувань. Можливо, реально організувати заняття невеликими групами, але це теж не можна буде назвати повноцінними тренуваннями. А так, повернутися до роботи, звичайно ж, дуже хочеться.

- Але фізичну форму підтримувати адже в будь-якому випадку треба. Як ти зараз вирішуєш це завдання?
- На вулиці - тільки бігаю. У Голосіївському парку, в Конча-Заспі по лісі - в цих місцях практично немає людей. Силову ж програму виконую вдома, згідно з програмою, яку всі ми отримали від тренерського штабу.

- Як сприйняв перенесення Євро-2020 на літо 2021 року?
- Все сприймаєш по факту. Євро-2020 перенесли не через чиюсь примху - так склалися обставини, і довелося піти на цей виключно вимушений крок. Це просто потрібно прийняти як даність, і відштовхуватися від нової реальності.

Тим більше, що за цей рік можуть відбутися не тільки погані, але і хороші зміни - не можна бачити в перенесенні тільки негатив. А те, що проведення чемпіонату Європи цього літа неможливо, стало зрозуміло, коли в Європі стали масово зупиняти національні чемпіонати.

Раніше Сидорчук поділився думками про те, як завершити цей сезон УПЛ.

Максим Гаптар Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 12:45 8

Почесний президент дніпровського клубу жорстко пройшовся по Фрідману і Русолу