Мічел Сальгадо тепло попрощався з Лоренцо Сансом. Він був його тестем

Екс-захисник «Реала» написав зворушливий пост в Instagram

44-річний екс-захисник «Реала» і збірної Іспанії Мічел Сальгадо, зять Лоренцо Санса, написав зворушливий пост в Instagram після смерті Санса. Вчора 76-річний екс-президент «Реала» помер в Мадриді від коронавіруса.

«Я не знаю, з чого почати, тому що це дуже важко. День, коли ми зустрілися, був днем ​​першої фотографії, на моїй презентації в «Реалі». Ви скаржилися на біль в коліні, але під час презентації сказали щось, над чим ми завжди сміялися: «Думаю, цей гравець залишиться з нами надовго». Сказано і зроблено, я довго залишався в Реалі, але назавжди, як частина вашої родини. З того моменту, як померли мої батьки, Марія Луз і ви стали для мене другими батьками, і я завжди буду вдячним за це.

Ми добре ладнали, тому що, можливо, наші історії почасти схожі: скромна родина, необхідність допомагати сім'ї розвиватися і реалізовувати наші мрії за допомогою великої роботи. Крім того, ви були одним з тих зі старої школи, тих, хто, коли їх просили про щось, давав це, не питаючи, чому.

Ви залишаєте неймовірну жінку, 5 неймовірних дітей і 17 онуків, які обожнюють вас. Крім того, жоден мадридський гравець не забуде вас, я говорю це, тому що знаю, що для вас означає «Реал Мадрид». Ви були 7-річним хлопчиком, коли продавали воду з бабусею на Сантьяго Бернабеу, і ви стали президентом, який приніс дві перемоги в Лізі чемпіонів за дуже довгий час.

Лоренцо, я дуже пишаюся тим, що спочатку був вашим зятем, а потім вашим гравцем, хоча в хронологічному порядку все було навпаки. Спочивай з миром, не забудь надіти свою золоту і блискучу клубну емблему на куртці з гордістю, яку ти зробив. І знай: сім'я Сальгадо-Санс з твоєю дочкою Малул, твоїми онуками Малу, Мігелем і Аланом, і Сервер ніколи не забуде вас, ви завжди будете присутні в цьому будинку. Пам'ятаємо, Дон Лоренцо Санс», - написав Мічел Сальгадо.

Лоренцо Санс був президентом мадридського клубу в період з 1995 по 2000 рік, при ньому «Реал» двічі вигравав Лігу чемпіонів. У 2000-му році він програв вибори Флорентіно Пересу.

Сергій Циба Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:21 6

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги

Коментарі