Максим КУЧИНСЬКИЙ: «Виїхати з Латвії до закриття кордонів мені не вдалося»

Український воротар не зміг повернутися на батьківщину

31-річний екс-голкіпер львівських «Карпат» Максим Кучинський, який нині виступає за «Тукумс 2000», прокоментував ситуацію з пандемією коронавірусу в Латвії.

«У клубі, напевно, як і в усьому світі, скасували всі тренування. Нас спочатку зібрали і відправили чекати рішення УЄФА по домівках. Хтось встиг швидко виїхати на батьківщину, а мені з цим пощастило менше. Виїхати до закриття кордонів мені не вдалося, тому поки сиджу в Латвії. Написав листа в посольство.

Якихось процедур, пов'язаних з коронавірусом, у нас в клубі ніхто не проходив. Футболісти тренувалися, ніхто не хворів, тому думаю, що в них потреби особливої ​​не було. Хоча якщо б була у кого-небудь температура, то однозначно б всі пройшли.

У магазинах люди швидко з'їли всю гречку, увесь рис, винесли папір туалетний (посміхається). Все позабирали, кінець світу якийсь! Правда, це ніяк не позначається на роботі магазинів: якщо щось забрали, то в магазинах знову з'являється цей продукт. Якогось дефіциту в Латвії немає, всього вистачає. З харчуванням немає проблем, але кафе і ресторани закриті на невідомий період», - сказав Кучинський.

Нагадаємо, раніше виконавчий комітет Української асоціації футболу прийняв рішення про призупинення всіх футбольних змагань на території країни.

Денис Шаховець Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 11:08 0

Український воротар виграв 8 трофей з «вершковими»