ФРАНКОВ: «Ніхто зараз у футболі не уявляє, що буде далі»

Фахівець вважає, що перенесення Євро може негативно вплинути на результат збірної України

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою про припинення європейських футбольних першостей і перенесення чемпіонату Європи-2020.

«Коли відновляться європейські чемпіонати та чемпіонат України зокрема? Не вірте тим, хто каже, що тоді-то і тоді-то. Насправді, існує маса планів і маса варіантів. Але ніхто зараз в футболі і близько не представляє, що буде далі. Тому що це залежить не від футболістів, гравців, тренерів, адміністраторів і масажистів. Те ж саме і про терміни відновлення єврокубків.

Єдине, про що можна говорити, що для Євро-2020, швидше за все, знайдеться місце з 11 червня по 11 липня 2021 року. Оскільки стільки вже ця епідемія тривати, певно, не зможе. А тепер дивіться: Бесєдін вже відсидить дискваліфікацію, Шевченко - точно залишиться тренером збірної України (УАФ, напевно, зможе вжити деякі заходи, щоб продовжити контракт, який закінчується влітку цього року), одужає Роман Яремчук і нових травм не отримає. Також цікаво, яка ситуація буде з травмами по збірній Нідерландів, з тим же Депаєм.

Ситуація може змінитися, як на краще, так і на гірше. Те, що деякі наші гравці стануть на рік старшими (Марлос, Мораес, Пятов, Кривцов, Степаненко), це одне. Але, що буде з ігровою практикою наших легіонерів? Зінченко, Малиновський, Ярмоленко, Коноплянка... У цьому бачиться головна проблема збірної України», - повідомив Франков.

Володимир Клепач Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:45 6

Українцем зацікавився «Ювентус»

Коментарі