БАБЕНКО: «Залишився в Польщі сам. Дружина поїхала в Україну. Буде важко»

Український півзахисник – про ситуацію з коронавірусом

27-річний український хавбек польського «Ракува» Руслан Бабенко прокоментував ситуацію з пандемією коронавірусу.

«Ситуація, думаю, як і в усьому світі. Працюють тільки супермаркети, банки, аптеки і служби доставки. Однак слід зазначити, що просто так зайти в аптеку не можна. На дверях висить табличка, що зайти можуть лише двоє людей, тому на вулиці збираються черги. У магазинах же з продуктами дефіциту немає, всього в достатку.

У клубі сказали, що потрібно перечекати вдома, попросили виходити тільки за продуктами, а решту, якщо щось потрібно, то візьмуть на себе, допоможуть. Тренер з фізпідготовки надсилає на пошту розклад бігової роботи. Бігати доводиться в парку, де бігове покриття не дуже прийнятне для футболістів - то асфальт, то грунт... Ноги сильно забиваються, а тримати себе в формі потрібно... Загалом, весела картина.

Як живеться на карантині? Залишився тут сам. У мене дружина ще до всього цього галасу поїхала в Україну по службових справах. Квитки на зворотній рейс можна було взяти на 16-е число, але все-таки рейс скасували і вона не встигла. Тиждень, можливо, два, ще ладно, можна перетерпіти, але якщо більше місяця... Буде важко. Чим займаюся? Дивлюся Netflix, читаю Гвардіолу, нова книга тільки вийшла. Дивлюся новини, засмучуюсь і вимикаю, потім знову дивлюся, бо треба все ж знати, що відбувається.

Повернутися в Україну? Чесно кажучи, думок не було. Поки чемпіонат призупинили, якщо вирішать закінчити, то тоді вже й подивимося, що робити. Загалом, намагаюся тримати позитивний настрій і вірити, що у нас все швидше піде на поправку, ніж в Китаї», - сказав Бабенко.

Нагадаємо, раніше виконавчий комітет Української асоціації футболу прийняв рішення про припинення всіх футбольних змагань на території країни.

Денис Шаховець Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:25 3

Юлія не дуже хоче їхати з Іспанії